what’s on perth: manning market

Saturday for our family is market day! 🙂 After the boys finished their swimming, we usually go straight to the market.  The closest one for us is The Manning Farmer Market.

We would first get our fruits, vegetables, bread, and fresh-cut flowers, before heading to the coffee and crêpe stalls 🙂 The crêpe is so delicious and gluten-free as well! My kids and husband of course, love the burger counter!

IMG_7174
It’s a good way to spend Saturday with the family at the market I think, as you can do your groceries shopping at the same time entertain your kids and husband!  Oh, and dogs are welcome too.  The market also has special seating for people with dogs, how cool is that! 🙂 :p

IMG_7187IMG_7170

Manning Market is situated under the tall pine trees and big green grass on Manning Road, Waterford.  Here you can find fresh produce such as vegetables, fruits, meats, breads, cut flowers, etc.  It opens every Saturday from 7.30 – 12.30pm.  Note: bring cash as only a few stalls have eftpost facilities.

IMG_7166IMG_7163IMG_7158

So, bring your family and your empty bags and fill it up with good and fresh produce.  That way you also support the locals plus enjoy the fun and stress free atmosphere!

logo ohdearria

21 responses to “what’s on perth: manning market”

  1. nyonyasepatu says:

    Ria, lagi winter ya disana tapi sayur2nya seger2 banget ya. Pengen ikutan belanja 🙂

    Like

    • ohdearria says:

      Iya Non lagi winter disini, hampir tiap hari langitnya abu2 terus, pake angin dan hujan pula!
      Sayur mayur dan buah2 fresh karna langsung dari farm, makanya mereka cuma buka sabtu aza. Yiux belanja bareng 😀

      Like

  2. Christa says:

    Ah crepe nya keliatan enakkk 🙂

    Like

  3. ohdearria says:

    Crepenya emang enak dan banyak macemnya sampe bingung mo pilih yg mana, Christa😀

    Like

  4. Paling doyan pasar beginian..😍

    Like

  5. adhyasahib says:

    ini namanya sekali mendayung 2 3 pulau terlampaui, istri belanja suami dan anak2 bisa sekalian jajan yang lain *gak bosan nungguin emaknya belanja,hehe*, ada tempat khusus utk pengunjung yg bawa anjing pula, bisa sekalian piknik deh tu 😀

    Like

  6. fee says:

    pasarnya rapi yah….itu yang disuka di pasar2 spt ini…
    blogwalking, salam kenal…:)

    Like

  7. Marialc says:

    Mba, suka banget deh sama gayamu.. Hihihi. Btw asik banget ya mba ada market yg kayak gitu bisa ajak anjing pulaaa.. 🙂

    Like

    • ohdearria says:

      Ahahaa itu gaya heboh pagi2 ga dandan Mar😅😅 ma kasi eniwei😘
      Iya, jadi para doggy bisa bersosialisasi juga, uda gitu ada khusus satu stall yg jualan cemilan buat doggy juga hahaha 😆😆

      Like

  8. denaldd says:

    Aku sukaaaa dengan pasar seperti ini Ria. Awal bulan ini aku juga datang ke pasar yang seperti ini dikotanya Mbak Yo. Segala makanan masuk mulut haha.

    Like

    • ohdearria says:

      Seneng ya Den ke market gini. Liat sayur2 dan buah2 ygmasih fresh gitu rasanya pengen beli semua😀 Di pasar sana jual makanan Indinesia ga? Disini ga thu 😁

      Like

      • denaldd says:

        Ada Ria, satu stan jual makanan Indonesia. Yang antri panjaanng bule2 gitu. Enak sih makanannya. Fresh gitu. Satu2nya stan makanan Indonesia di Sonsbeekmarkt 😀 aku awalnya dah nyobain makanan ini itu distan lain. Ujung2nya makan gado2 haha

        Like

  9. Gaareal says:

    I love open air market as well…I am surprise to see that they have markets in the winter time. Disini cuma summer aja marketnya:)

    Like

    • ohdearria says:

      Well, yeah last Saturday it was raining and pretty wet when we got there. I actually not sure if they will be open for the whole winter though.

      Like

  10. Bang Cup(uh) says:

    semacam kayak pasaar pagi gitu ya mbak kalo di kita. kalo di malang ada pasar pagi sabtu dan mggu di jalan Ijen.

    Like

Leave a Reply to ohdearria Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: