About me

Welcome to my little corner of the internet world!

LWP-8

I am Ria.  I’m Indonesian by heart and Australian by choice.  I was born on a small island in Central Sulawesi. I spent three years of my childhood moving from one island to another due to my Father’s job, before we finally settled in Jakarta.

I grew up with my only brother playing kites, dirt, and read all the Famous Five series by Enid Blyton and Tintin.  I didn’t like Barbie dolls.

I met my husband through work, married and moved to Australia.  We had lived for almost 4 years in England when I became pregnant, threw up a lot and unbearably swollen during the pregnancy to the birth.

This blog has been on and off for quiet a while.  I’m not a professional blogger and English is not my mother tongue, so pardon me if there are a lot of mistakes in my posts.  I just like the idea that I could just sit in my pajamas all day long ranting about usual bump and grind of life.  Things that I write mostly they are about opinions, my point of view, you won’t find anything too profound in this blog.  Just the rambling of my mind as a mother, wife, and its complicated life.

If I had to fill out a questionnaire about my hobbies it would probably look like this: I love dancing in the kitchen, chips and salsa, Sex and The City, and television that excels at being really awful.

You are more than welcome to comment, but please don’t be rude/nasty.  If this turns you off, simply just please close the window and go away.  Otherwise, happy reading and thank you for visiting my site.

Contact me by email: rmahney@westnet.com.au

20140706-233026-84626063.jpg

55 thoughts on “About me

    1. Hi Eda! Ma kasih uda mampir kesini, silakan dibaca2 dan dikomen2😀 Salam kenal balik ya, nanti aku blog walking ke blog kamu kalo uda ga ribet yaaa😍 xx

      Like

    1. Hallooo….ahhh kamu juga di Perth ya??? Asyiiiknya! Yiux kapan2 ketemuan yaaa….Ma kasi uda mampir dan menemukan blog ini😀 nanti aku main ke blog kamu dey😘😘

      Like

    1. Hi Sintha, panggil Ria aza lah ga usa pake mbak2 😉😀 Ma kasi ya uda mampir dan follow me…sering2 main kesini ya, ntar aku juga main ke ‘rumah’ kamu dweh😍😘

      Like

    1. Hi, salam kenal balik Firsty, bener ga itu panggilannya?
      Ma kasih ya uda jalan2 kesini 🙂 Iya, aku penggemar Lima Sekawan dan Sapta Siaga (bener kan ya) sampe sekarang kalo liat buku2 karya Enid pengen baca lagi. Kamu juga suka ya baca karya2nya si Enid? Sama donk kita!

      Like

      1. Aku sukaa banget baca buku2 tersebut… kalo dulu minjem… sekarang udah beli n koleksi… trus baca lagi heheh… dan ga bosan2 lohh… 🙂

        Mau malory tower, st. claire ato si badung… selalu sukaa… 🙂

        Like

  1. Hai Ria, salam kenal yaa. Lagi keasikan blogwalking trus nyampe blog kamu. Masih lihat sekilas, tapi sudah tau kalau seru blognya. PR buat dibaca-baca nih. Ijin Follow yaa ^^
    -deny-

    Like

  2. Hi! I love your blog. I have been feeling awfully homesick lately. I moved to Canada and spent my high school years here. now I have my own little family with a husband, small child and 2cats, I won’t be able to visit Indonesia for a long time. Thank you for sharing your thoughts and adventures.

    Like

    1. Hi Jessie,
      Thank you for dropping by here. I feel honoured that you love my blog as I’m really not a professional blogger, and my traffic is low too😀 Hopefully I can write more about Indonesia in the future to cure your homesick😘😀

      Like

  3. Hi Ria, salam kenal yaa…. lagi blogwalking di blog ini kemudian ketemu resep jelly slice yang kayanya patut dicobain ^_^ , oiya foto fotonya keren bangeeet !!

    ikutan follow blognya yaaa…

    salam,
    melly

    Like

    1. Halo Melly, salam kenal balik! 🙂 Wah ma kasih uda main dan follow blog aku. Aku juga uda follow blognya ya, seneng liat blognya soalnya banyak resep, yeehaa! 🙂 🙂 Silakan mencoba si jelly slice Mel, aku masih amatiran koq baik di dunia perdapuran maupun blogging haha…
      xx

      Like

  4. Hi salam kenal Ria! Suka deh profile picture nya dengan white and orange gitu 😍 dan suka juga sama blog kamu ngeliatnya apik dan enak dibaca, hehe tapi sama saya ama Barbie kurang suka pas kecil, adik beli barbie daya belinya masak-masakan 😜

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s